Bonbons

Wij werken uitsluitend met bonbons van een zeer goede kwaliteit. De merken Chocolatier Tosca, La Bohème & Chapeau zijn inmiddels bij een breed publiek bekend. De bonbons zijn er in vele smaakvolle varianten. Heeft u ze nog nooit geproefd en is uw interesse gewekt?  Neem dan zeker contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken om u kennis te laten maken met deze heerlijke bonbons.

Luxe chocoladewerken

Een prachtig ambachtelijk assortiment met hol figuren kunnen wij u aanbieden. Paashazen, eieren en natuulijk kuikentjes maar ook champagneflessen, wereldbekers e.d. De mogelijkheden zijn heel divers van klein tot groot en voor elke gelegenheid kunnen wij een passende oplossing bieden. Toegevoegd een aantal voorbeelden, bent u naar iets specifieks op zoek, vraag het ons!

3D chocoladerepen

Het ideale cadeau voor iedere gelegenheid. Een assortiment van 24 verschillende 3D designs met daarin een Te Lekkerrr…. Reep gemaakt door Chocolatier Tosca. De designs variëren van Gefeliciteerd, Bedankt en Beterschap of een neutraal design, allemaal voorzien van spectaculaire 3D uitstraling.

Zoetwaren

We bieden een mooi assortiment aan met diverse zoetwaren. Wij bieden deze zoetwaren doorgaans aan in een volledig transparant stazakje, de consument ziet wat hij/zij koopt. Geen kapotte producten en geen kruimels, gewoon een goed gevuld zakje snoep geluk!